Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

27. 12. 2015

Hlavní hrdinkou příběhu je podnikatelka Magdalena Manrique. Je vdaná za úspěšného politika Rubéna, ale po letech manželství už k němu cítí jen přátelství. Mají spolu čtyři děti - dceru Glorii, Taniu, Natalii a syna Santiaga. rší Jednoho dne najde svoji nejstarší dceru Glorii mrtvou, zhroutí se z toho. Nad její rakví přísahá, že najde a zabije jejího vraha. Pomáhají ji v tom její tři děti, nejvíce však syn Santiago.

Vyšetřováním Gloriiny smrti je pověřený mladý poručík Enrique Ramos. Při jednom výslechu se setkává s Magdalenou a okamžitě se do ní zamiluje. Magdalena spolupracuje na vyšetřování smrti své dcery - sama je nešťastná, její manželství je už jen formální a ona zoufale touží po lásce. Časem se zamiluje lo Enriqueho, ale jejich lásce se brání - ví, že její manželem by nepřipustil aby ho opustila a oba by zabil.

Madgalena jednoho dne odhalí skutečného vraha své dcery a je šokovaná - vrahem Glorie je její manžel Rubén. Magdalena s Enriquem dělá vše proto, aby usvědčila Rubéna z vraždy, ale nedaří se jí to. Rubén intrikuje proti své ženě i svým dětem. Jedné noci pod vlivem alkoholu znásilní svojí dceru Taniu, ta všem oznámí na policii. Magdalena je rozhodnuta Rubéna opustit, její srdce dávno patří Enriquemu. Rubén se snaží Enriqueho zničit, ale nedaří se mu to. Nakonec je Rubén, který se skrývá odhalen svým synem Santiagem a dopaden policií. Magdalena je šťastná - konečně je vrah Glorie potrestán. Enrique a Magdalena se zasnoubí vezmou při velké svatbě v kostele. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář