Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

4. 1. 2016

Výsledek obrázku pro Mara Cuevas

Magdalena Tovar de Manrique - 45 let. Je vdaná a má čtyři děti. Je majitelkou úspěšné reklamní agentury.Má mladší sestru, která žije s ní a ona se o ní hezky stará. Pátrá po vrahovi své nejstarší dcery a osudově se zamiluje do mladého poručíka Enriqueho, který ji pomáhá s pátráním po vrahovi její dcery. Je velmi laskavá a obětavá. Díky svému manželovi si projde peklem - manžel ji unese, pokusí se jí zabít, snaží se jí obvinit ze smrti Glorie a obviní jí ze zpronevěry peněz. Nakonec se s Rubénem rozvede a vezme si za manžela Enriqueho se kterým má ještě dceru Evitu.

Výsledek obrázku pro Jimena Guerra

Gloria Manrique - 25 let. Je nejstarší dcerou Magdaleny, kterou má velmi ráda. Pracuje jako modelka v matčině firmě. Má snoubence, kterého však nemiluje. Je povrchní a snobská, nemá moc kamarádek. Jedné noci se vážně pohádá s otcem a on ji zabije. Poté se matce zjevuje jako anděl ve snech a dává jí indície aby našla jejího vraha.

Výsledek obrázku pro Crisol Carabal

Tania Manrique - 23 let. Je dcerou Magdaleny a jejího manžela Rubéna. Je velmi plachá a citlivá a bojí se zamilovat. Jedné noci je znásilněna svým otcem a díky jejímu svědectví je později obviněn a uvězněn. Do života ji vstoupí láska - zamiluje se do mladého motokrosového závodníka Ramona.

Výsledek obrázku pro Nancy Patiño

Natalia Manrique - 22 let. Je nejmladší dcerou Magdaleny a Rubéna. Nejvíce se podobá svojí matce. Pracuje v její firmě jako sekretářka. Nese si sebou velké trauma - byla zneužita svým otcem. Je mamince oporou a podporuje její lásku s Enriquem. Má přítele Tobíase, který se snaží usvědčit jeho otce. Za Tobiase se provdá a odjíždí s ním do Los Angeles.

Výsledek obrázku pro Omar Yubeili

Santiago Manrique - 20 let. Jediný syn Magdaleny a Rubéna. Má velmi rád své sestry a maminku. Nesnáší svého otce a neustále se s ním hádá. Je křivě obviněn z vraždy své sestry Glorie a stráví kvůli tomu tři měsíce ve vězení.Má krásnou přítelkyni Cecilii. On odhalí pravdu o skutečném vrahovi Glorie a je tím zdrcen. Je velmi hudebně nadaný a krásně hraje na kytaru. 

Výsledek obrázku pro Eduardo Yáñez

Rubén Manrique - 45 let. Je politik. Neštítí se ničeho - ani znásilnění své dcery a ani vraždy jeho nejstarší dcery. Svoji manželku léta podvádí a bije. Je úplatný a provádí nekalé obchody. Intrikuje proti všem - nejvíce však proti Enriquemu, kterého se několikrát pokusí zabít. Nakonec je díky synovi Santiagovi odhalen a je odsouzen k doživotnímu vězení.

Výsledek obrázku pro Ricardo Kleinbaum

Enrique Ramos - 35 let. Důstojník, který vyšetřuje smrt Glorie. Na první pohled se zamiluje do Magdaleny - cesta k jejich lásce je trnitá. Na každém kroku ho pronásleduje Rubén a dělá mu ze života peklo ( je jím třikrát ohrožen na životě), dokonce ho zaplete do své úplatkářské aféry a on musí odejít od policie. Po Rubénově uvěznění si bere svoji jedinou lásku Magdalenu a mají dceru Evitu.

Výsledek obrázku pro Patricia Manterola

Flavia Tovar de Montana - 39 let. Pracuje v sestřině firmě jako reklamní ředitelka. Má dvě děti a je dvakrát rozvedená. Kdysi byla milenkou Rubéna, ale rozešla se s ním když zjistila, co je zač. Je vážně nemocná - trpí vzácnou poruchou krve a musí docházet na transfuze. Žije na rodinné haciendě (se svojí sestrou a se svými dětmi) a sní o opravdové lásce. Tu pozná v mladém a nezkrotném Denisovi - stážistovi, který přijde k nim na praxi. Nakonec se za něj provdá a porodí syna Iliase.

Výsledek obrázku pro Claudia Ortega

Karen Tovar de Montana - 23 let. Je dcerou Flavie, velmi se jí povahově podobá. Studuje žurnalistiku a chce se stát úspěšnou novinářkou. Je oporou své matce a pomáhá jí s péčí o mladší sestru. Pracuje v tetině firmě, kde předvádí jako modelka. Je rozvedená a čeká na opravdovou lásku - tu najde v podobě Artura - fotografa v tetině firmě.

Výsledek obrázku pro Karen Sandoval

Amelia Tovar de Montana - 18 let. Je mladší dcerou Flavie. Trpí silnými depresemi a byla dvakrát hospitalizována v léčebně. Je závislá na lécích a ještě ke všemu má bulimii. Stará se o ní její starší sestra. Jedné noci otěhotní a porodí syna Alda, kterého však kvůli své nezodpovědnosti vychovává její matka. Nakonec se jde léčit ze své závislosti a získá syna do péče.

Výsledek obrázku pro Alejandro Hernández

Ramon Fererro - 28 let. Motokrosový závodník. Při práci na jedné reklamě pro Magdaleninu firmu se osudově zamiluje do Tanii. Je nešťastný z toho, co se jí stalo a bojuje proti Rubénovi, ale nedaří se mu to. Je ztřeštěný a snaží se zakrýt bolest ze smrti své sestry.

Výsledek obrázku pro Rodrigo Nehme

Tobías Fuentes - 30 let. Pracuje jako foto editor v Magdalenině firmě. Jeho láskou je Natalie, kterou velmi miluje. Je nejlepším přítelem Enriqueho, kterému pomáhá hledat Glorii. Má velký handicap - kulhá na jednu nohu a pronásledují ho neustále noční můry. Nakonec si Natalii vezme a odjíždí s ní do Los Angeles.

Výsledek obrázku pro Gabriela Carrillo

Cecilia Alcázar de Vega - 21 let. Studentka konzervatoře. Je přítelkyní Santiaga se kterým se moc miluje i když se neustále rozcházejí a dávají dohromady. Je dcerou Magdaleniny nejlepší kamarádky a také dědičkou velkého majetku. Je velmi milá a přátelská a má ráda všechny Santiagovo sestry. 

Výsledek obrázku pro Aldo Gallardo

Denis Gallardo - 30 let. Stážista v Magdalenině firmě. Je vdovec a vychovává svoji malou dcerku.Má bratra Artura, který pracuje ve firmě jako fotograf. Zamiluje se do Flavie. Ve volném čase se věnuje malování (už měl několik výstav).Nakonec se rozhodne ve firmě zůstat a stane se z něj ředitel marketingového oddělení. Žije jen pro svoji dceru a práci. Nakonec se ožení s Flavií a mají spolu syna Iliase.

Výsledek obrázku pro Jose Maria Torre

Arturo Gallardo - 33 let. Pracuje jako fotograf v Magdalenině firmě. Je to velký sukničkář a zlomil srdce nejedné ženě. Má kapelu a učí hrát Santiaga na kytaru. Je velký optimista - přesný opak svého bratra. Svoji lásku pozná v Karen - zachrání ji před zloději. Díky ní se mění k lepšímu a stává se z něj věrný muž, protože se poprvé v životě zamiloval. Zprvu je zaskočen věkovým rozdílem mezi ním a Karen, ale nakonec se zasnoubí.

Výsledek obrázku pro Isabella Camil

Vanessa Alcázar de Vega - 45 let. Pracuje jako redaktorka časopisu a vlastní úspěšné nakladatelství. Je nejlepší kamarádkou Magdaleny a Flavie. Pomáhá pátrat po vrahovi Glorie. Nenávidí Rubéna, protože zabil jejího manžela. Je matkou Cecilie, kterou má velmi ráda a podporuje její vztah se Santiagem. I ona nalezne lásku - zamiluje se do Huga - mladého novináře a studenta žurnalistiky. 

Výsledek obrázku pro Roberto Romano

Hugo Salazar - 28 let. Novinář a student žurnalistiky. Žil dlouhá léta ve Francii, po přestěhování nastupuje na stáž do Vanessina nakladatelství. Zamiluje se do ní na první pohled. Je to velký romantik a snílek. Velmi si oblíbí Cecilii, ke které se chová jako bratr a chrání ji. Nakonec si vezme Vanessu za ženu a stává se spolumajitelem nakladatelství.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář