Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

11. 3. 2013

 Dvojčata Aliana a Romina se ve svých životech nudí a závidí té druhé. Aliana je bohatá, je vdaná za herce Germána Castrejona a mají spolu dcerku Leonii. Jsou spokojení, ale Aliana se i přesto nudí a touží po obyčejném životě, kde není přetvářka a lež.

Romina žije v chudinské čtvrti a pracuje jako učitelka. Má záletného manžela Marca, který nepracuje, navíc s nimi žije i Macarena, Marcova nemocná sestra.Romina závidí život své sestře a touží potom všem co má ona. 

Aliana a Romina mají autonehodu, obě se v nemocnici dohodnou, že si prohodí své životy. Aliana se tedy ocitne v chudinské čtvrti a musí se učit starat o domácnost. Romina zaujme místo Aliany, nesmírně si užívá svůj život v luxusu. Jen s Germánem a Leonií si nerozumí.

Alianě se však začne stýskat po jejím životě, hlavně po rodině, ke které se chce vrátit. Zároveň však v srdci chová silný cit k Marcovi, který si našel práci a změnil se k lepšímu. Romina se však svého nového života nechce vzdát a je ochotna udělat cokoliv, aby už nemusela žít v bídě.

Germán s Leonií začnou pátrat po příčínách Alianiny změny. Germán jednoho dne zjistí, že Aliana není Aliana a tak se rozhodne po své ženě pátrat. Pátrání ho zavede až do chudisnké čtvrti, kde najde svoji ženu jak pracuje ve veřejné prádelně. Germán přivádí Alianu domů. V cestě k jejich rodinnému štěstí však stojí Romina. 

Marco, který poznal že jeho žena je také jiná si jde pro Rominu. Romina ho však odmítne a řekne, že už se k takovému chudákovi nevrátí, Aliana se trápí a svůj žal utápí v lécích. Dojde to tak daleko, že se předávkuje práškami. Marco ji nechá zavřít do blázince, kam ji chodí navštěvovat Germán s Leoniíí. Marco se dvoří Romině, ale ona se mu jen vysmívá. Jednoho dne ji proto unese k sobě domů, ona však využije jeho nepozornosti a uteče. 

Germán Romině oznamuje, že se chce rozvést, ona s tím však nesouhlasí. V hádce do Germána strčí a on přepadne přes zábradlí. Leonie okamžitě volá sanitku a jede s otcem do nemocnice. Marco ví, že ho Aliana nebude nikdy milovat a proto, ji nabízí přátelství. Germán se v nemocnici dozvídá, že zůstane dočasně na vozíku. Leonie je nešťastná a s pomocí Marca hledají Alianu, které oznamují co se stalo s Germánem. Romina si užívá Germánovi peníze. Další překážkou je Leonie, tak ji jednoho dne otráví džus. Leonie ho vypije a ocitá se na pokraji smrti. Marco ji odváží do nemocnice. Tam potká Germána, oba si odpustí a stanou se z nich přátelé.

Mezitím Romina ublíží Macaraně, jen aby se zbavila Marca. Marco se však nedá zastrašit, chce Rominu předat spravedlnosti, ona však stále uniká. Germán a Aliana se vracejí domů a slibují si, že už se nikdy neopustí. V tu chvíli tam vtrhne Romina a chce je oba zabít. Domů se však vrací i Leonie, kterou Romina málem zabila. Leonie řekne rodičům pravdu, Germán utrpí šok a vstane z vozíku. Aliana se rozběhne k Romině a perou se spolu o pistol. Pistol po chvíli vystřelí a Romina padá k zemi. Předtím však poprosí o odpuštění, všichni ji odpustí a ona umírá.

Marco je z Romininy smrti zoufalý. Truchlí nad její ztrátou, na jednom večírku u Aliany a Germána se však zamiluje do Alianiny kamarádky Elviry. Začnou spolu žít a s Marca se stává obchodník s textilem. Leonie nastupuje na taneční konzervatoř. Macarena se úspěšně vyléčí ze své nemoci, provdá se za svého snoubence Gabriela a odjíždějí spolu do Miamy. Aliana a Germán znovu ztvrdí svůj manželský slib. Do jejich rodiny přibydou ještě dvě děti -dcera Sara a syn Marco.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář