Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

4. 1. 2013

 Hlavní postavou je Mario Santos. Se svojí ženou Maribellou jsou na líbánkách v Karibiku. Maribella však jednoho dne zmizí. Mario po Maribelle neúspěšně dva týdny pátrá, ale nakonec se s hlubokým zármutkem v srdci vrací do Los Angeles.


Mario pro svoji ženu rok truchlí. Po roce se seznámí s krásnou modelkou Ritou Montero. Po pártýdenní známosti se vezmou. Ritě jde však o Mariovo peníze. S Mariem žije sestra Patricia a neteř Diana. Rita Dianu nesnáší a neustále ji ubližuje.


Mario si jde jednoho rána zaběhat do parku a spatří ženu, která se neuvěřitelně podobá Maribelle. Mario k ní přiběhne a dá se s ní do řeči. Žena se jmenuje Adriana Caceres. Mario si s Adrianou vymění telefon. Druhý den večer ji pozve na párty, která se koná v jeho domě. Mario celý večer stráví ve společnosti Adriany. Rita na ni neuvěřitelně žárlí a snaží se ji před ostatními hosty znemožnit. Na konci večera se s ní Mario políbí. Když to Rita uvidí, tak dá Adrianě facku a vyhodí ji z domu.


Adriana je nešťastná a s pláčem odchází. Mario se pohádá s Ritou. Druhý den jde Mario s kyticí růží za Adrianou. Adriana mu otevře a nejprve ho nechce pustit dál, ale poté co ji Mario vášnivě políbí, tak ho pustí. Mario si sedne vedle Adriany, chytne ji za ruku a řekne ji, že je hrozně podobná jeho životní lásce Maribelle, která zmizela před rokem a půl při líbánkách.


Adriana ho obejme a dá mu vášnivý polibek. Mario s úsměvem odchází. Doma ho čeká žárlivá Rita. Rita se s Mariem opět pohádá a v hádce ho málem zabije. Mario Ritu vyhodí z domu. Rita mu přísahá pomstu. Patricia pro jistotu odveze Maria na vyšetření na jejich kliniku. V nemocnici oba narazí na Adrianu. Patricia se zhroutí, když ji uvidí. Adriana mu pomáhá křísit jeho sestru. Patricia otevře oči, tiše řekne Maribello a obejme Adrianu. Adriana uteče z nemocnice, na schodech však upadne a praští se do hlavy. Mario ji odnese do ordinace. Patricia mezitím přišla k sobě.


Maribella se probudí a najednou si vzpomene na všechno, na to, že Mario je její manžel. Maribella se mu vrhne do náruče a políbí ho. Mario je šťastný, že je zase se svojí životní láskou. Po pár dnech se vrací Maribella i Patricie domů z nemocnice. Rita si užívá u bazénu. Mario k ní přijde a řekne ji, že jejich manželství je neplatné a že Maribella je jeho žena. Rita se hrozně rozzuří a shodí Maria do bazénu. Skočí tam za ním a chce ho utopit. Skočí za nimi i Maribella.


Obě ženy se perou a Mario se je snaží odthrnout,ale marně. Po chvíli obě vylezou z bazénu. Maribella strčí do Rita. Rita uklouzne a praští se do hlavy. Na místě umírá.


Patricia je šťastná, že je její bratr šťastný. Najednou Patricia v zahradě uvidí svého ztraceného manžela Gera, který před deseti leti záhadně zmizel. Rozběhne se k němu, skočí mu do náruče a vášnivě se políbí.


Mariovi a Maribelle se narodí dcera Ester. Patricia, Gero a jejich dcera Diana se odstěhují do vlastního domu a adoptují si syna Leandra. Mario a Maribella znovu ztvrdí svoji velkou lásku velkolepou svatbou v kostele.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář