Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy k ZNL

4. 1. 2013

 

Mario Santos - mladý úspěšný lékař.Na líbánkách přijde o svoji novomanželku Maribellu, která se záhadně ztratí. Po roce ztruchlení se po pártýdenní známosti ožení s krásnou, ale nebezpečnou Ritou. Díky Ritě si projde peklem, protože je hrozně žárlivá, přestane ji milovat. Znovu pocítí lásku, když se zamiluje do krásné modelky Adriany, ze které se nakonec vyklube Maribella. Znovu stvrdí svoji lásku v kostele a mají dceru Ester.

Maribella Santos/Adriana Caceres - mladá úspěšná lékařka. Při líbánkách s Mariem se ztratí na moři. Život ji zachrání Duncan, mladý hledač talentů, který z ní udělá modelku. Zamiluje se do ní, ale ví, že zbytečně. Je jí zatajena její minulost. Po úderu do hlavy si vzpomene na svůj život. Svoji lásku s Mariem stvrdí při obřadu v kostele a narodí se jim dcera Ester.

Rita Lopez de Santos- úspěšná herečka. Pochází z velmi chudých poměrů, za svoji rodinu se stydí a nestýká se s nimi. Je posedlá penězi. Byla milenkou slavných sportovců. Po pártýdenní známosti se provdá za Maria, lásku k němu jen předstírá, jde ji jen o jeho peníze. Nesnáší svého homosexuálního bratra, který ji málem zničil kariéru. Je to žárlivá a všehoschopná hysterka. Chce se zbavit Maribelly. Nenávidí Patricii a zvláště její dceru Dianu, které dělá ze života peklo. Nakonec za vše zaplatí - uklouzne u bazénu a umírá.

Patricia Santos de Montero - Mariova starší sestra. Pracuje jako lékařka na rodinné klinice.Má 18letou dceru Dianu, kterou nadevšechno miluje. Velmi trpí ztrátou Maribelly, protože to je její nejlepší kamarádky. Má neustále spory s Ritou. Málem přijde o život když se ji Rita pokusí zabít. Její manžel před deseti lety zmizel, myslela si, že je mrtvý, ale on se k ní i k dceři vrátil S manželem si adoptuje syna Leandra.

Diana Montero - dcera Patricie. Trpí maniodepresivní psychózou, je psychicky labilní a bere léky na nervy. Je velmi závislá na své matce a strýci Mariovi. Každá změna u ní vede k záchvatům paniky. Je přátelská, obětavá, přesto je šikanována a terorizována Ritou. Jejím nejlepším přítelem se stane Armando, Ritin mladší bratr. Po návratu svého otce nastupuje na univerzitu.

Armando Lopez - mladší bratr Rity. Je úspěšným módním návrhářem v mezinárodní módní firmě. Byl jednou ženatý, ale jeho manželství se rozpadlo poté, co zjistil, že je homosexuál. Snaží se kontaktovat Ritu, protože ji má rád. Vážně onemocní a potřebuje kostní dřeň od své sestry, ta o to však nejeví zájem. Nakonec dostane dřeň od Diany, se kterou se stanou nejlepší přátelé. Velmi se spřátelí s Mariem.Jeho životním partnerem je Alexo.

Gero Montero - manžel Patrcie a otec Diany. Policejní inspektor, který před deseti lety nafingoval svoji smrt, aby ochránil rodinu od vyděračů a mafie. Byl dlouhá léta v zajetí mafie a přál si vrátit se ke své rodině. Když konečně šéfa mafie odhalil, tak uprchl. Vrátil se ke své ženě a dceři. Adoptuje si s manželkou syna Leandra.

Alexo Fuentes - model. Pracuje ve stejné firmě jako jeho přítel Armando. Jeho rodina odmítá Armanda a nemohou se smířit s jeho orientací. Rita mu ublížila, zavinila smrt jeho milované sestry. S Armandem se občas hádají, ale velmi se milují, Když Armando onemocní, tak je to právě Alexo, kdo je mu velkou oporou. Trošku žárlí na Dianu, která je nejlepší přítelkyní Armanda. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář